Over mij

Vanaf mijn 6de heb ik mijn eigen pony gehad. In totaal heb ik 3 pony’s gehad, op mijn 12de kreeg ik mijn laatste pony Ferry.
Ferry was een kruising van een haflinger en welsh, met hem ben ik serieus begonnen met de dressuursport en heb ik tot het M2 +10 gereden, toen werd ik helaas te groot en kreeg ik het te druk met mijn studie paardenhouderij die ik volgde in Barneveld.

Het eerste jaar volgde ik dit via de BOL weg (school en stage lopen) het tweede jaar stroomde ik in de BBL klas (werken en 1 dag school) en was ik aan het werk bij Wendy Plomp van de Waalsehoeve (dressuur en fokkerij stal) hier werkte ik al vanaf mijn 12de in de weekenden en vakanties. Hier mocht ik helpen met het opleiden van jonge dressuurpaarden en de drachtige merries begeleiden. Momenteel heb ik geen eigen paard of pony maar rijd ik een van de fokmerries van Wendy.

Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste eigen hond, thuis altijd opgegroeid met twee honden, een labrador kruising genaamd Otis.

Met Otis heb ik vanaf puppy af aan getraind op een vereniging en daar meerdere malen eerste prijzen gehaald tijdens examens etc. Ik heb ook op het hoogste niveau (GG3) demo’s gelopen en Nederlandse wedstrijden gelopen!

Naast dat ik dus doe paardrijden, met Otis doe trainen en veel op stal help vind ik het ook heerlijk om in de natuur te zijn en heerlijk in het bos te wandelen. Maar ’s avonds op de bank onder een kleed met heerlijke warme chocolademelk met slagroom Netflix kijken kan ik ook zeker van genieten!